Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Karitatív tevékenységek

 

 Hatalmas Rock'n Roll bulit tartottak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat „Gondviselés Háza” Hajléktalanok Átmeneti Szállásán Budapesten. A Feszty Árpád utca lakói ezen a vasárnapon a hátsó udvarra költöztek, hot-dogot sütöttek, kvízkérdésekre válaszoltak, korabeli frizurát készítettek maguknak és táncoltak. 
Egy derüs vasárnap, amely feledtette a hétköznapok gondját, baját. A hagyomány mostmár kötelez, egy hónap múlva újra buli!
 
hot-dag-party3.jpg
 
Közös karácsony a Gázművek kollektívájával

Immáron negyedik alkalommal tartottuk meg intézményünkben a Fővárosi Gázművekkel karöltve a karácsonyi ünnepségünket, melynek díszvendége Alagi János operaénekes és felesége Veronika volt.
Az eseményt Alagi Szilárd intézményvezető, és Kiss Anikó Számviteli igazgató asszony köszöntése nyitotta, majd a művészek előadásában elhangzott egy megható karácsonyi történet több ismert karácsonyi dallal színesítve. Köztük Adam noäl című darabja, C.Franck: Panis Angelicus, Schubert: Ave Maria, a Csendes éj, illetve a Mennyből az angyal. Az előadást követően megható aláfestő zene és csillagszóró gyújtás mellett megkezdődött az ajándékok átadása. Személyre szólóan minden lakónk külön kis csomagot kapott, mely telis tele volt sok-sok édességgel és lakóinkat segítő, őket támogató eszközökkel.

 

A Fővárosi Gázművek tarsolyából előbukkant két számítógép is, melyet ügyfeleink óriási örömmel fogadtak.
Az ünnepség végén a Gázművek munkatársai, a vendégművészek és az intézmény munkatársai közös beszélgetésen és állófogadáson vettek részt, melyen vendégeink által készített finomságok voltak szervírozva.

 

 

 

 

 

 

*Forrás: http://www.maltai.hu/?action=new&newid=1628  Fényképek: Kocsis Mihály